Първо, здравейте!
Сега казуса:
Спрях онзи ден на един паркинг за около полови час и реших да тръгвам, ама
, не можах да включа на никаква скорост. Съединителя се усещаше по нормалният начин, но не влизат при запален двигател. При спрял автомобил с угасен мотор скоростите си включват. Запалих я на скорост (3-та) и при натиснат съединител - леко придърпва.
Покарах малко на трета и започнаха да включват всички скорости. Спрях и отново същата греда. Днес отново всичко си е Ок, но проблема си остава.
В събота сме на доктор, но проблема е, че доктора не може да каже съединител ли е помпа ли е, какво е? Работата е, че ми дължи пари и труда при него ми е free до живот.
Ще се радвам ако може да споделите мнение по проблема въз основа на симптомите, преди да сме я изкормили.
Сега казуса:
Спрях онзи ден на един паркинг за около полови час и реших да тръгвам, ама

Покарах малко на трета и започнаха да включват всички скорости. Спрях и отново същата греда. Днес отново всичко си е Ок, но проблема си остава.
В събота сме на доктор, но проблема е, че доктора не може да каже съединител ли е помпа ли е, какво е? Работата е, че ми дължи пари и труда при него ми е free до живот.
Ще се радвам ако може да споделите мнение по проблема въз основа на симптомите, преди да сме я изкормили.
Comment